I Wonder Days

Laat je verwonderen tijdens de I Wonder Days. 
Op 21 en 22 oktober van 9u tot 19u kan je bij aankoop van jouw favoriete RainPharma producten maar liefst 4 limited edition cadeausets op de kop tikken met meer dan 50% korting.


Er zijn vier bijzondere cadeausets, voor RainPharma topfans of voor nieuwsgierige ontdekkers. In elke set vind je een selectie terug van het allerbeste wat RainPharma te bieden heeft, voor een stralend schone huid, voor een verzorgende verwendouche, voor een warme geurige thuis of voor een energiek en fit lichaam

 Welke kies jij?


Let’s get lucky!

Wil jij één, twee, drie of alle limited edition cadeausets scoren? Het enige wat je moet doen is jouw favoriete RainPharma producten uitkiezen tijdens de I Wonder Days. Echt alle producten doen mee.
Zeker zijn van je favoriete cadeausets? Geef dan ten laatste op 14/10 je lijstje door. Want op is op!

Let’s collect!

Heb je voor €150 aan RainPharma producten uitgekozen? Dan kan je één van de spectaculaire cadeausets met fullsize toppers aan je aankopen toevoegen, voor maar €25 extra. Ook voor elke volgende schijf van €150 kan je nóg een cadeauset uitkiezen. Elke set mag slechts één keer gekozen worden. In totaal kan je zo maximum 4 verschillende RainPharma sets van €25 verzamelen.

Let’s party!

En er is nog meer! In elke cadeauset zit een Let’s party bon met een waarde van €25. Die kan je in december 2022 inzetten voor jouw eindejaarsaankopen. Eindeloos plezier dus!


Voorwaarden:

De 4 RainPharma limited edition cadeausets Let’s Treat it, Let’s Shower, Let’s go Home en Let’s Balance kunnen aan €25 gekocht worden enkel op 21.10.2022 en 22.10.2022, enkel in een RainPharma winkelpunt dat deelneemt aan de I Wonder Days 2022 (zie stores.rainpharma.com) of op rainpharma.com. Enkel per aankoopschijf van €150 (inclusief BTW) aan RainPharma producten naar keuze, kan de koper één van de 4 limited edition cadeausets kopen voor €25. Elk van de 4 limited edition cadeausets kan maar één keer gekocht worden per koper. De afbeeldingen van de 4 boxen of de inhoud ervan zijn indicatief. Geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten. Alle actievoorwaarden vind je op rainpharma.com.

I Wonder Days

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x