Ik wil een gezond gewicht

SMART NUTRITION PROJECT

Het Smart Nutrition Project is een efficiënt programma waarbij jij de controle behoud over je gezonde gewicht én je levensstijl. In combinatie met ons innovatieve traject 'Trots Jezelf' zal je nooit nog schrikken wanneer je op de weegschaal stapt! Dit programma stapt mee in de strijd en brengt je lichaam én mindset helemaal in shape, zonder dat jij ook maar één seconde honger hoeft te lijden. Dit makkelijke en flexibele programma past in elke levensstijl én is makkelijk vol te houden. Ben jij klaar voor een nieuwe start?

Lees meer

BALANCE BOX

De Balance Box van RainPharma is een efficiënte totaalaanpak, waarin een gezonde levensstijl centraal staat. Het doel? We schieten stevig uit de startblokken met een snel resultaat en mikken op een gezond gewicht op lange termijn. Door professioneel voedingsadvies én mindset oefeningen zorgen we voor zichtbare blijvende resultaten. Geen frustrerend jojo-effect, wél positieve verandering en een zee aan complimenten! Ben jij klaar voor een totale switch?

Lees meer

MAKKELIJK MEER BEWEGEN

Om meer te bewegen hoef je niet elke dag naar de fitness of dure apparatuur in huis te hebben. Een matje of grote handdoek en 10 minuten van je tijd volstaan om makkelijk meer te bewegen. Beweeg met ons mee tijdens de L'Essentiel Workouts. Twee leuke workouts van 10 minuten en 1 workout van 20 minuten. Zo kies je zelf of je 10, 20 of 30 minuten sport. Bekijk zeker de Tips & Tricks zodat je elke oefening correct kan uitvoeren. Zo werken we samen aan een gezond lichaam en een positieve mindset. Veel plezier!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x