Balance Programme Heist op den Berg

Wil je gezond vermageren? Op zoek naar voedingscoach Heist-op-den-Berg die je motiveert en stimuleert in de strijd tegen overtollige kilo’s? Afvallen en afslanken met een dieet dat écht werkt? Je lichaam zuiveren met een detoxprogramma en opnieuw bruisen van energie? Komaf maken met je verstoorde relatie met eten? Volg je een verstevigende behandeling en zoek je manieren om de resultaten te boosten? 

L’Essentiel zet als voedingscoach Heist-op-den-Berg haar slanke schouders onder je levensstijl. Samen richten we onze pijlen op jouw streefgewicht.  Op zoek naar voedingscoach Heist-op-den-Berg?

Detoxen met een doel 

Het Smart Nutrition Project is het perfecte vervolg op het RainPharma dieet met de Balance Box. Dankzij deze efficiënte detoxkuur behoud jij de controle over je gezonde gewicht. Nooit nog schrikken wanneer je op de weegschaal stapt! Geen aanhanger van het dieet, maar wil je gewoon die laatste kilo’s kwijt? Dit detoxprogramma stapt mee in de strijd en brengt je lichaam helemaal in shape, zonder dat jij ook maar één seconde honger hoeft te lijden. Je kan kiezen voor de detoxkuur met extra voedingsadvies en een lichaamsanalyse bij ons in Heist-op-den-Berg of je gaat zelfstandig aan de slag.

Combineer deze detoxkuur met ons innovatieve traject Trots Jezelf. Hier ga je online aan de slag met je eetgedrag en je relatie met eten. Eetbuien? Emo-eten? Jezelf een schuldgevoel aanpraten of geen grenzen kunnen stellen? Allemaal aanwijzingen die leiden naar een verstoorde relatie met eten. Na dit traject moet jij nooit nog op dieet.

Lees hier meerSnel en succesvol vermageren

De Balance Box van RainPharma is een efficiënte totaalaanpak, waarin een gezonde levensstijl centraal staat. Het doel? We schieten uit de stevig uit de startblokken en mikken op een gezond gewicht op lange termijn. Met professioneel voedingsadvies, gezonde voeding, eiwit- en voedingssupplementen zorgen we voor zichtbare blijvende resultaten. Geen frustrerend jojo-effect, wél positieve verandering en een zee aan complimenten!
Tijdens onze voedingscoaching Heist-op-den-berg geven we je tijdens elke consultatie een grondige lichaamsanalyse mee naar huis.

Combineer dit afslanktraject met ons innovatieve traject Trots Jezelf. Hier ga je onder professionele begeleiding aan de slag met je eetgedrag en je relatie met eten. Eetbuien? Emo-eten? Jezelf een schuldgevoel aanpraten of geen grenzen kunnen stellen? Allemaal aanwijzingen die leiden naar een verstoorde relatie met eten. Na dit traject moet jij nooit nog op dieet.

Lees hier meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x