SMART NUTRITION PROJECT

Wil je enkele kilo’s vermageren, zonder een strikt dieet te volgen? Je lichaam zuiveren met een detoxprogramma en opnieuw bruisen van energie? Volg je een verstevigende behandeling en zoek je manieren om de resultaten te boosten?

L’Essentiel zet haar slanke schouders onder je voedingscoaching. Samen richten we onze pijlen op jouw streefgewicht.  

De Smart Nutrition Box is een doos boordevol handige hulpmiddelen om verstandig en verantwoord te detoxen. Combineer ze met een gezond voedingspatroon en jouw ideale levensstijl ligt zo binnen handbereik. Bovendien is de Smart Nutrition Box veel goedkoper dan het afzonderlijk aankopen van alle producten. Je bespaart maar liefst 15%! Ga er gerust zelf mee aan de slag en ervaar de doeltreffende resultaten. Wil je toch een voedingscoach inschakelen? Wij gidsen je graag naar een gezond gewicht!

Combineer deze detoxkuur met ons innovatieve traject Trots Jezelf. Hier ga je online aan de slag met je eetgedrag en je relatie met eten. Eetbuien? Emo-eten? Jezelf een schuldgevoel aanpraten of geen grenzen kunnen stellen? Allemaal aanwijzingen die leiden naar een verstoorde relatie met eten. Na dit innovatieve traject moet jij nooit nog op dieet.

Inhoud van de Smart Nutrition Box (€ 149)

1 x Daily Boost 60 caps

1 x Mighty Night 60 caps

1 x Dry Energy 60 caps

1 x Dynamic Q10 45 caps

1 x RainPharma Shake (zelf te kiezen uit 16 smaken)

1 x Shaker Drink More Water

1 x Gebruiksaanwijzing

Tip: het intakegesprek (€30) is gratis bij aankoop van de Smart Nutrition Box.SMART NUTRITION PROJECT

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x