Ik wil mijn huidprobleem aanpakken

Hoe zetten we in op jouw huidverzorging?

1. Intakegesprek

First things first: we starten met een intakegesprek. Als huidtherapeut kijken we verder dan onze neus lang is. We gaan dieper in op jouw gezichtsverzorging, voedingsgewoonten en huidproblemen. Alles helder? Dan bespreken we hoe jij jouw huid thuis optimaal kan verzorgen en verwennen.

2. Gelaatsbehandelingen

Om jouw huid effectief te verbeteren, starten we met een huidkuur. Als huidtherapeut krijg je steeds een gepersonaliseerde verzorging waardoor je huid geniet van een wekelijkse detox, jij profiteert van een heerlijke portie me-time. Win-win! Wil je jouw huid blijven verwennen na de huidverbeterende behandelingen? Met een maandelijkse onderhoudsbeurt houden we je velletje in topconditie. 

3. Voeding en huidverzorging. It's a match. 

Gezonde voedingsgewoonten zijn de basis voor een energiek lichaam én een mooie huid. Samen bouwen we een gevarieerd voedingspatroon op, dat naadloos aansluit bij jouw levensstijl. Ga jij all the way? Met de voedingssupplementen van RainPharma krijgt je huid  een flinke vitaminenboost. Tijdens je tweewekelijkse huidbehandeling gaan we dieper in op je vorderingen en eventuele moeilijkheden.

4. Budget

Een goede huidverzorging vraagt om een kleine investering, die het pad effent voor een gezonde huid. Bij de start van je huidkuur krijg je van ons alvast een stevig duwtje in de rug, want wij trakteren je op 10% korting op je allereerste aankoop. 

Kies jouw huidkuur voor een egale huid

DETOX

- 4 huidverzorgingen
- tweewekelijks
- gevoelige of normale huid
- 60 minuten
- verzorgingskit voor thuis

€ 300

ACNE

- 4 huidverzorgingen
- tweewekelijks
- acne of onzuivere huid
- 45 minuten
- verzorgingskit voor thuis

€ 240


ANTI-AGING

- 4 huidverzorgingen
- tweewekelijks
- huid met verminderde elasticiteit
- 90 minuten
- verzorgingskit voor thuis

€ 380Wil je graag kennismaken met een huidexpert, gespecialiseerd in natuurlijke huidverzorging?
Super! Boek nu jouw intakegesprek.


Ik wil mijn huidprobleem aanpakken

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x