Over ons

Voeding en verzorging die doen stralen

Hallo, ik ben Katja. Enthousiaste huidexpert, gedreven voedingscoach, founder van L'Essentiel en mama van Norah. Na 10 jaar als schoonheidsspecialiste schoof ik de gelnagels aan de kant en koos ik voor mijn passie. Ik schreef me in voor opleidingen tot epigenetisch huidtherapeut en voedingsconsulent met specialisatie in de voedingspsychologie. Waarom? Ik wil je van binnenuit helpen stralen. Door in te zetten op gezonde voeding, natuurlijke huidverzorging en de juiste mindset, wil ik de beste versie van jou naar buiten brengen.Eeuwig op dieet

Al 20 jaar ga ik de strijd aan met eten en diëten. Van onzekerheid, vergelijken met anderen naar het goede voorbeeld willen zijn.

Na elke poging om perfect te zijn kwam ik er mentaal onzekerder uit.
Na mijn specialisatie voedingspsychologie maakte ik écht de klik. Heerlijk! Eindelijk een gezonde mindset en een gezonde relatie met eten. Hier zat ik - en onwaarschijnlijk nog vele anderen zoals jij- op te wachten.

Daarom ontwikkelde ik mijn eigen traject zodat jij gezond kan zijn, nooit nog hoeft te diëten en helemaal trots jezelf kan zijn.

Aangepaste producten en natuurlijke ingrediënten

Ik begrijp volledig hoe het voelt om met een minder mooie huid rond te lopen. Van veel te dure producten, over de huisarts, tot de dermatoloog: been there, done that. Als huidexpert leerde ik hoe tal van verzorgingsproducten meer kwaad doen dan goed. Daarom stak ik de handen uit de mouwen en begon ik mijn eigen huidproducten samen te stellen … Totdat ik RainPharma ontdekte. Een op-en-top Belgisch merk van biologische huidverzorgingsproducten, dat mijn hart én huid veroverde met natuurlijke ingrediënten.

Persoonlijke begeleiding door powerduo 

L’Essentiel is een tweekoppig team, dat van natuurlijke huidverzorging haar visitekaartje heeft gemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat mijn klanten enkel het beste verdienen. Daarom begeleid ik hen met eerlijk huidadvies én houd ik steeds een vinger aan de pols. Nieuwe dagcrème gekocht? Dan check ik even om te horen of je echt tevreden bent. Want andere mensen laten shinen, daar krijg ik energie van.  

Maar geen mooie huid zonder een gezonde levensstijl. Naast onze expertise over de juiste voeding, begeleid ik je graag naar een gezonde relatie met eten als mind- en foodcoach.

“Ik streef naar een mooiere wereld, zonder schadelijke ingrediënten in cosmetica. Als ik met gezonde huidproducten een klant van zijn acne kan verlossen, maakt dat heel mijn dag goed.”

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x