Trots op mezelf

Voeding en verzorging die doen stralen

Hallo, ik ben Katja. Enthousiaste huidexpert, gedreven voedingscoach, hart en ziel van L'Essentiel en mama van Norah. Na 10 jaar als schoonheidsspecialiste ging ik voluit voor mijn passie. Mensen helpen met een gezond lichaam, vrolijke geest en stralende huid. Ik schoolde me bij tot epigenetisch huidtherapeut en voedingsconsulent met specialisatie in de voedingspsychologie. Waarom? Ik wil je van binnenuit helpen stralen. Door in te zetten op gezonde voeding, natuurlijke huidverzorging én de juiste mindset, wil ik de beste versie van jou naar buiten brengen.Eeuwig op dieet

Al 20 jaar ga ik de strijd aan met eten en diëten. Van onzekerheid, vergelijken met anderen naar het goede voorbeeld willen zijn.

Na elke poging om perfect te zijn kwam ik er mentaal onzekerder uit.
Na mijn specialisatie voedingspsychologie maakte ik écht de klik. Heerlijk! Eindelijk een gezonde mindset en een gezonde relatie met eten. Hier zat ik - en onwaarschijnlijk nog vele anderen zoals jij- op te wachten.

Daarom ontwikkelde ik mijn eigen traject zodat jij kan stralen, gezond kan zijn, nooit nog hoeft te diëten en helemaal trots jezelf kan zijn.

Aangepaste producten en natuurlijke ingrediënten

Ik begrijp volledig hoe het voelt om met een minder mooie huid rond te lopen. Van veel te dure producten, over de huisarts, tot de dermatoloog: been there, done that. Als huidexpert leerde ik hoe tal van verzorgingsproducten meer kwaad doen dan goed. Daarom stak ik de handen uit de mouwen en begon ik mijn eigen huidproducten samen te stellen … Totdat ik RainPharma ontdekte. Een op-en-top Belgisch merk van biologische huidverzorgingsproducten, dat mijn hart én huid veroverde met natuurlijke ingrediënten.

Jezelf verzorgen is een prachtig ritueel dat tijd creëert met jezelf en je lichaam. Een lichaam dat je -heel binnenkort- opnieuw graag zal zien.

Persoonlijke begeleiding  

Ik ben ervan overtuigd dat je enkel het beste verdient. Daarom begeleid ik je met eerlijk advies én houd ik steeds een vinger aan de pols. Nieuwe dagcrème gekocht? Dan check ik even om te horen of je echt tevreden bent. Want andere mensen laten shinen, daar krijg ik energie van.  

“Dankzij je traject ben ik opnieuw lief voor mezelf en kan ik veel beter relativeren. En dan dat ene berichtje, toen ik het even helemaal kwijt was, heeft mijn vakantie volledig goedgemaakt.”
H.

Trots op mezelf

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x