TREAT IT

€90 per behandeling

Tijdens deze TREAT IT -sessie van 60 minuten word je helemaal in de watten gelegd.
Deze volledig natuurlijke gelaatsverzorging geeft je huid een echte opkikker en is een weldaad voor je geest.

We starten met een grondige huidanalyse waarmee we -indien gewenst- een verder behandelplan kunnen uitstippelen. Je huid krijgt een zorgvuldige reiniging, een masker op maat en als kers op de taart een heerlijke gelaat-nek-schouder massage. Daarbovenop kies je tussen een hand-of voetmassage tijdens het inwerken van je gelaatsmasker.

We sluiten af met een huidverzorging aangepast aan jou huidtype.

€149 per behandeling

Na deze TREAT IT -sessie van 90 minuten straal je als nooit tevoren. De weldadige natuurlijke verzorgingsproducten van RainPharma worden tijdens deze sessie gecombineerd met de innovatieve technologie van LPG Endormologie.

LPG Endormologie is als het ware een fitness van je huid. We stimuleren de doorbloeding, brengen zuurstof naar de cellen en voeren afvalstoffen af via het lymfestysteem. Daardoor wandel jij al na de eerste behandeling met een zachtere en frissere teint naar buiten en scoor jij meteen het ene compliment na het andere.

Ook hier kies je tussen een hand-of voetmassage tijdens het inwerken van je gelaatsmasker en sluiten we af met een huidverzorging op maat van jou huidtype.

Epilaties van het gelaat zijn steeds mogelijk als supplement.


TREAT IT

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x