GEZONDHEIDSADVIES

Jouw toegangsticket tot een gelukkiger leven

Tijdens gesprekken herken ik vaak de nood om perfect te willen zijn. Want al wat buiten het goed bedoelde advies gebeurd is slecht, zondigen en dat geeft negativiteit en een laag zelfbeeld. Het geeft je het gevoel dat je gefaald hebt, dat het wéér niet is gelukt. Maar wat als die aanpassingen nu eenmaal niet bij jouw leven passen? Heb je daar al eens aan gedacht?


Je begint zonder energie aan de dag en grijpt hierdoor de hele dag naar cafeïne en suikers. Hoog tijd dus om deze vicieuze cirkel te doorbreken. Maar je wordt overladen met tips en adviezen om een gezonde levensstijl na te streven. Hopeloos probeer je alle tools uit om dan te ontdekken dat je deze way of life toch nooit zal kunnen volhouden. Maar wat werkt dan wel?
Samen met jou ga ik op zoek naar aanpassingen in je levensstijl die écht bij je passen.
Zodat jij enkele kilo's kan afslanken, meer energie krijgt en je gelukkiger voelt.
Want je schuldig voelen om dat stukje chocolade, daar wordt niemand beter van, toch?

Of loop je misschien al lang rond met darmklachten waar je wel 'mee kan leven'?
Als orthomoleculair therapeut ga ik samen met je op zoek naar de oorzaak van je klachten en passen we de juiste oplossing toe.

Tijdens het eerste en gratis kennismakingsgesprek zetten we je probleem op de kaart en bespreken we een geheel vrijblijvend behandelplan op maat.

€30 per sessie
Eerste kennismakingsgesprek is gratis.GEZONDHEIDSADVIES

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x